perjantai 12. lokakuuta 2012

Puuttuva palanen

Ah, olipa eilen maukas päivä.


Näin koulun jälkeen yhtä larppaus-kaveriani Helsingissä. Kävimme syömässä Picnicissä ja juttelimme kaikkea mahdollista kivaa. Kun kävelimme Forumin läpi, bongasin siellä kuppikakkuja myynnissä! Vitsit ne oli suloisen ja herkullisen näköisiä. Voisin vaikka syyslomalla Mikkelissä tehdä kuppikakkuja pitkästä aikaa.

niin söpöij :3

lämminsavulohiuuniperuna, NOMNOM

Syömisen jälkeen lähdin Kansallisoopperalle. Isäni oli edeltävänä päivänä soittanut ja kysynyt, että haluaisinko mennä katsomaan balettia Le Corsaire. Tietenkin halusin! Minun ja isäni lisäksi myös vanhempi pikkuveljeni oli mukana menossa. Oli erittäin viihdyttävä baletti. Harvemmin olen kokenut balettia oikeasti viihteenä, mutta tuossa oli kyllä paljon sellaisia viihdyke-elementtejä. Ja ai että, tuli taas hirveä himo tehdä itselleen tutu-hame joskus hamassa tulevaisuudessa <3

Tällaiset vaatteet tänään!
paita: ei mitään tietoa mistä,
loottasin ton mun nykyisen
kämpän huoneeni vaatekaapin
päältä :D
sukkahousut: Anttila
reisisukat: Lindex
kengät: Mikkelin Carslon
laukku: Lindex

Huomenna olis tiedossa Sakura Party! Kantsii tulla, jos j-pop vähänkin kiinnostaa. Mul on jo nyt vähän vaatekriisi, ei vielä mitääään tietoa mitä laittaisin päälleni. Toivottavasti se täs tän päivän aikana muotoutuis mielessä.

Tähän loppuun nolaan itseni julkisesti blogissanikin. Mut hei c'moon, niiiin söpö kappale ja maailman suloisin musavideo! Tulee ihan oma yläaste mieleen. Ja Robin on oikeesti hyvä laulamaan! Ja söpö. Hehs.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti