maanantai 1. lokakuuta 2012

ensin huonot, sitten hyvät uutiset

Hyi ku osaa väsyttää. Nukuin viime yönä aivan liian vähän.


Tänään olin hieman seikkailemassa Tapiolan suunnalla! Kävin hakemassa taiteilijakansioni kavereiden kotoa. Nyt on viimein kämpässäni mun A2-kokoinen vesivärilehtiö, vesivärit ja muutama taiteilunikin. Oli btw tosi kiva huomata, että ruska-aika on selvästi pian täällä! Syksyssä kivaa on värikkäät lehdet, muu onkin sitten vähän niin ja näin.


Niin kivat värit, oikein rakastuin! :3

Kuuntelin tänään MUSE:n uusimman levyn; the 2nd law. Kuulosti ihan hyvältä korviini, tosin oli erittäin erityyppistä kuin aiempi tuotanto. Menee vielä vähän aikaa, että ehdin oikeasti rakastua tuohon levyyn. Viimeinen raita oli kuitenkin mieleeni, siitä tuli jotenkin mieleen Ludovico Einaudi. En siis levyä vielä fyysisenä kappaleena omista, kuuntelin tuon Youtubesta kahdesti läpi. Sitten kun saan taas vähän rahaa niin ostan itselleni fyysisen painoksen. Gotta catch 'em all!

Viikonloppuna pikkuveljeni kävi lauantaina luonani ja tein kunnon juhla-aterian hänelle. Söimme nomeja lohkoperunoita, wienin leikettä, tomaattipunasipulipaprikamössöä, valkoviinikastiketta ja salaattia. Niin ja jälkiruoaksi torstaina tekemääni raparperipiirakkaa!

nomnom, dat food <3

 Loppuun vielä kaunis taideteos, minkä toteutin tänään koulussa tylsyydessäni ja terapian-tarpeessani. Siinä on kaksi tähdenlentoa, yksi opiskelijatovereistani keksi, että nuo sämpylä-palaset olisivat hyvä lisä nuiden tähtien jatkoksi. Jeejee.

happy stars

Minä ihanissa työvaatteissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti