tiistai 23. lokakuuta 2012

I'm really tired, it's good time to write some shitty stuff

Voi herppanderppan kun ihminen osaakin olla väsynyt. Vaikka just tulin  ihanan virkistävältä ja levolliselta lomalta takaisin Espoon tuoksinaan. No fair.

sentään glögiä on jo kaupoissa <3 so happy!

Viime viikolla lomailuni jatkui yöllisten leipomisten jälkeen varsin mukaisasti. Minua huvitti suunnattomasti huomata, että Mikkelin keskustassa on uusia, PINKKEJÄ, katukylttejä. Ai että. Keskiviikkona kävin hieman paardeilemassa Mikkelin yössä, oli erittäin kivaa! Laitoin päälleni samana päivänä henkkamaukan alennuksista löytyneen bleiserin, wuhuu.

pinkki on paras :D ja sade :D
bleiseri: H&M
kaulakoru: luoja ties mikä vanha
mekko: yhdestä nyt jo lopetetusta
vaateliikkeestä Mikkelistä
bootsit: PRISMA (paras <3)

Torstaina lähdin matkaamaan kohti Joensuuta ystävälleni Rebekalle. Siellä oli oikein mukaisaa, katsoimme sielläoloaikanani kahdeksan elokuvaa, huh huh! Vois vaikka heittää tähän listan elokuvista: Aamunkoi osa 1, P.S. I love you, Kuningasjätkä, Nälkäpeli, Kingdom of Heaven, Iron Sky, Australia sekä Lumikki ja metsästäjä. Ihan kelpo katseltavia elokuvia, mikään nuista ei kuitenkaan räjäyttänyt tajuntaani, yhy.

Joensuun Iso Myy :]
Ostettiin tätä uutta Maraboun valkosuklaata.
PITÄISI maistua vaniljalta, mutta mä en
ainakaan saanut mitään vaniljan makua irti
omilla makuhermoillani :<

Perjantaiaamuna oli ihana herätä siihen, kun Rebekka tuli mun patjan viereen ja sanoi "tein sulle aamupalaa" ja laskee lattialle lautasen ja teemukin. Ah.

maksamakkaraa näkkärin päällä ja kiivi <3

Juuh elikkäs, nyt tulee niin kankeeta tekstiä ettei mitään rajaa. Olen täs parina viime yönä nukkunut laittoman vähän ja tänään oli ihana kahdeksan tunnin koulupäivä. Lisäksi kävin pikkuveljen kanssa tekemässä Mensan älykkyystestin. Oli varsin mukava kokemus c: Matkalla Kamppiin kävelimme Fredalla olevan teepuoti The Ouncen ohi ja maisteltiin viikon teetä, jee! Oon aina halunnu maistaa tuossa tiellä teetä, mutta enpä ole koskaan "saanut aikaiseksi".
tahtoisin vain lasisen teepannun ;__;

Kohta tulee viikonloppu ja HALLOWEEN, jihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti