lauantai 29. joulukuuta 2012

whippieee

Oujee, oon Lahdessa nyt. Kävi vähän nihkeät, sillä unohdin ottaa punaisen matkalaukun mukaan ja siel oli mm. mun kaikki alusvaatteet :x No, pärjään sit ilman! \o/

Kivaa oleilla ja olla vain Harri-kissan kanssa, myöhemmin saan ihmisseuraakin, ah.

Olin toissapäivänä isosiskoni kanssa ihan ex tempore Mikkelin yöelämässä joujou. Valitettavasti huomattiin että about mikään paikka ei ollut auki! Noh, sentään Wilhelmissä oli edes jonkinmoiset menot päällä ja menimme sinne. Ekaa kertaa siellä hohhoo.

Tilana Wilhelm oli ihan sikamagee, siitä sais helpolla laittamisella ja muokkailulla tosi coolin ja nykyaikaisen biletysmestan, tanssilattiakin on sopivan kokoinen. Suurimmaksi osaksi ajasta soi vähän nihkeät musiikit, mut sentäs kävin pyytämässä pari kivaa biisiä ni sai tehä sitä mitä varten ulos oli lähtenykki eli TANSSII HENKENSÄ EDESTÄ. Paikalla oli toooosi vähän porukkaa ja ei niin ehk bile-kansaa, mut törmäsinpä pariin vanhaan lukiotoveriinkin!

Tämä olikin hvyä aasinsilta itse pääaiheeseen eli toiseen uuteen mekkooni! Tykkään tosta paljon vaikka se onki iiiihan supersimppeli. Mut jostai syystä se näyttää mun päällä vaan, ainaki mun mielestä, aivan törkeän hyvältä! Ja nyt mul on olemassa tommone käyttis pikkumusta, oh yeah. Ja kivaa tosiaan, kun on taas jotain uutta MUSTAA vaatetta. Tässäpä kivasti kuva minusta siellä Wilhelmissä c:


mekko ja kaulus: H&M
laukku: isältä sain, joku vanha!
raitasukat: Seppälä
bootsit: Prisma (ebin)
sormus: Glitter

Eilen  innostuin kaverini kanssa (hän oli yötä meillä) meikkailemaan ja laittamaan hiuksia ja ottamaan valokuvia hihhii. Tässä pari otosta eiliseltä:


Siinäpä näkyykin juuri sopivasti tuo eilen ostamani irtokaulus (Glitteristä). Niin ja pinccii ripsarii jee.

Tahtoisin ihan hullusti tehä jotai supermageit fantasiatyyppisii kuvaussessioita. Sitä varten tarttis toki sit erittäin hyvät propit ja hyvän kameran + kuvaajan, jolla olis samanlainen visuaalinen näkemys mitä mulla. Ehkä sit joskus c:

P.S. MUSEn uus levy on kiva ;w; Toki oon sitä aiemminki kuunnellu JUUTUUBISTA, mut sain sen joululahjaks (tällei jälkijunassa). Vihaajat älkää vihatko sitä levyä, se on erittäin toimiva ja hyvä kokonaisuus, ja kyllä, se KUULOSTAA MUSELTA. Kiinnittäkää huomiota esim. harmoniaan ja melodiakulkuihin ja Mattyn soundiin älkääkä instrumentteihin mitä on käytetty tai muuhun epäolennaiseen, plz.

2 kommenttia: