torstai 8. marraskuuta 2012

plip plup

Huh, on ollut niin kiirettä ja väsynyttä meininkiä etten ole jaksanut vaivautua kirjoittamaan. Kaikenlaista on tapahtunut, jee!

Viikko sitten maanantaina alkoi työssäoppiminen Ison Omenan Citymarketin Fazer-leipomossa. Työajat on 7-14 eli saan melko aikaiseen herätä! Olen tykännyt harjoittelupaikastani todella paljon. Viime viikko oli vielä Halloween-viikkoa niin myyntiin laitettavat berliininmunkit koristeltiin oranssilla kuorrutteella ja päälle tuli söpöjä suklaanappeja erilaisilla kuvilla. Pakko näin Halloweenin jälkifiilistelyn kunniaksi laittaa niistä kuva :3


Viime perjantaina kävin Villen kanssa syömässä. Meidän oli tarkoituksena mennä Kotoon, mutta se oli täynnä. Sitten suuntasimme New Bamboo Centeriin, missä totesimme, että kappas ravintola on suljettu väliaikaisesti työvoimapulan takia. JES. No, käveltiin sit Kamppiin ja mentiin siellä olevaan Orchidiin syömään. Ihan kiva paikka ja semijees ruokaa. Niin ja siis Ville tietenkin tarjosi.

paistettuja lasinuudeleita, kanaa, pähkinöitä, ituja,
kananmunaa, limeä ja muuta höttöä :3
Perinteisesti friteerattuu banaanii jälkkäriks! Ton suklaakastike
oli kyl aivan järkyttävän kamalan makuista :<
Ja muutenki mun mielestä tommosten banaanien kanssa kuuluu
tarjoilla VAAHTERASIIRAPPIA!
Ööplöplööö, olikoha tää paistettua roti-leipää?
Tais olla, mut hyvää anygays :3

Syömisen jälkeen päätettiin, että mennään Villelle. Bussin lähtemiseen oli kuitenkin sen verran aikaa, että kävimme Tigerissä hieman kiertelemässä! Sieltä löytyi kaikkea kivaa.

noi on vähän niiku mustapalleroita <3
Niin söpöjä säästöpossuja! ;__; <3
Menin tiistaina uudestaan Tigeriin tarkoituksena ostaa itselleni
tuollainen, mutta NIITÄ EI ENÄÄ OLLUT MYYNNISSÄ.
Haistakaa kakka :(((((

Tällä viikolla olen tehnyt töitä ja töitä ja sit olin eilen opiskelijakunnan aktiivien kokouksessa/opiskelijatoiminnan suunnittelu -päivässä. Siellä oli ihan mukavaa ja mä pääsin meidän koulun opiskelijahallitukseen, siistii!

Ah ja ai niin, tällai olin pukeutnu eilen! Meni aamulla vähän randomilla vaatteet päälle, mut tuli kyl ainaki omaa silmääni miellyttävä asukokonaisuus. Vois joskus toistekin tällä tavalla pukeutua :3


bleiseri: H&M
paita: Lindex
toppi:  Lindex
hame: Morticia
Sukkahousut ja polvisukat: Lindex

Ai niin, tiistaina olin yhden koulukaverini kanssa Sellossa pyörimässä ja tähän loppuun hieman söpöily-bongausta siltä reissulta! :)


2 kommenttia:

  1. Mä haluun tommosen säästöpossun!!!!!!!!! Toi noista keskimmäinen violetti-valko-musta oiii x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäki haluisin! :((( Ja on niin halpa! On kyl pikkasen pieni, mut se vaan lisää söpöyttä. Täytyy mennä bongailee toisista Tigereistä ;__;

      Poista