sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Long time no see, long time no ABC

Jou!

Onpa viime kirjoitellut aiiiiiiiiiiiiiivan liian vähän (=en ollenkaan). Ja varoitus; tää postaus on melko RUOKAPITOINEN. Eli anorektikot sun muut syömishäiriöiset, voitte vielä paeta takavasemmalle ;w;

Tää viikko on ollu yhtä suurta draamaa, jotka ei kyllä oikeastaan kuulu tähän blogiin. Sanotaanko näin lyhyesti, että jotkut tahot ja järjestöt osaavat olla erittäin outoja ja monitahoisia ja jopa ällöttäviä, mut onneks sit on ihania ihmisiä joiden kanssa voi olla tekemisissä!

Maanantaina kävin kaverini kanssa pelaamassa Megazonessa ja seuraavana päivänä menin hänelle kylään ja tein meille lohirisottoa. Ah nam kun tuli hyväää~<3 Paras lohirisottoni tähän mennessä!


Perjantaina olin käymässä Lahdessa, jee! Syötiin hyvää (mut ihan supersuolaista hahaha) sapuskaa. Oli kyl paras idea ikinä, mun teki mieli syödä pakastepullia raakana. Sit keksin et ei hemmetti, niitähän vois vähän paistella pannulla! Oi että ku tuli hyviii~<3 Dallaspullia paistelin!



Lauantaina menin larppaamaan Nuuksioon. Mun PITI mennä junalla Lahdesta Espooseen, mut sit missasin junan kaks kertaa. Automatkalla sain juotavakseni itsestään lämpiävän cappuccinon, oli kyl aika cool ja eksoottista! Ja tosi hyvääkin viel, jee~! Eilinen meni siis tosiaan mm. autossa istuen ja sitten metsässä heiluen, oli aika superhyvä larppi, arvosana 6/5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti