tiistai 25. syyskuuta 2012

So without my love I would not be me

Nyaaa, vitsit tänään oli rankka ja pitkän tuntuinen koulupäivä, meinas pää hajota! Kotiin asti pääsin kuitenkin JES. Tänään pitäis vielä siivota paljon, koska mun huone on yks sekamelska ja ylihuomenna olis tulossa kaveri kylään. Teen sille safkaa, toivon mukaan muistan napsia pari kuvaa aterioistamme! Siivoamisen lisäksi on luvassa soittelua ja taiteilua, toivottavasti saan kaiken aikaiseksi. Jalona tarkoituksenani olis treenata piirustustaitojani sen verran timanttiseen kuntoon, että ensi tai viimeistään sitä seuraavana kevään lohkeaisi paikka taikkiin tai kuvataideakatemiaan. Pitäkää peukut pystyssä!


Mulla on vielä tällä hetkellä sellainen nihkeä tilanne, ettei ole muuta kameraa käytettävissä kuin mun kännykän ihq superlaatukamera. Joten saatte kärsiä hieman kökkölaatuisista kuvista, pahoittelen! Onneksi tämmösissä _VAATE_KUVISSA_ tärkeintä on ehk kuitenkin  ne itse vaatteet eikä se, kuinka hieno ja hyvälaatuinen itse kuva on. Niin ja hei, saatte nauttii meiän koulun tyttöjen pukuhuoneen paskasesta peilistäki, JES!

Mutta asiaan, tämmöset vaatteet meitsillä tänään! Sukkahousut on melko no-matching, koska aamulla oli vähän ihmettelyä ja pelleilyä eri vaateyhdistelmien kanssa ja en sit jaksanu nuita punaisia toisiin vaihtaa.


paita: Vero Moda
hame: Promod
kengät: Click Shoes
sukkikset: ikivanhat, mistä lie

Äidyin koulussa hieman myös söpöilemään, höhö :3

Ja jåå, otsikko on yhest The Crashin biisist pätkä! Satun just nyt kuuntelemaan sitä ja en keksiny otsikkoo ni sopivasti rupes kertsi soimaan! Kyseessä on siis kappale nimeltään Sugared.

~

P.S. Irkin ihmemaailma muistutti mua just teen läsnäolosta, pitänee keittää kuppi tai kolme senchaa, täällä mun kämpässä on KYLMÄ!

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä noi sukkikset sopii asukokonaisuuteen ja tuo tohon jotain ryhtiä jotenki. <:3c Niin suloinen tyttönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos! :3 Kyllähän ne joo tietyllä tavalla tuo tommosta vähän piristystä! Ite oot suloinen!

      Poista
  2. Olen kuunnellut aivan liian vähän The Crashia. Tee on parasta. Tahtoisin vain käydä istumassa teekaupan terassilla siemailemassa lämmintä teetä syksyn kauniissa kylmyydessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The Crash on niiiin hyvä ;w;

      Uh oh, kivat fantasiat, kelpais! c:

      Poista