keskiviikko 26. syyskuuta 2012

so much activity

Huh, onpa toiminnantäyteinen päivä takana. Olin ~koko päivän poissa kotoa.

Aamulla menin yhdeksäksi Glo Hotellille, siellä oli Turvallista ryhmää rakentamassa -seminaari, johon yksi meidän amiksen opettajista mut suostutteli! Seminaari oli oikein mukava, kesti kolmeen asti. Ja ai että ne puitteet. Oli sikamagee hotelli ja se RUOKA. Aamulla oli hyviä leipäsiä ja teetä (join ton seminaarin aikana teetä aivan älyttömästi liikaa!), sit lounaalla oli tarjolla semimaukas buffetti punaviinikanoineen ja uunilohineen. Ja tietenkin seminaarin päätteeksi oli tarjolla marjapiirakkaa ja hedelmiä. Perin nautinnollista.


le nom

Hotellin jälkeen lähdin arvioituttamaan vanhan huiluni Wood Windsiin. Aion siis myydä tuon vanhan huiluseni vaikka se onkin minulle rakas. Wood Windsistä päädyin Kamppiin, sillä minun täytyi ostaa itselleni violettia suoraväriä nuita raitoja varten, ne kun varmasti tulevat haalistumaan melko radikaalisti pesujen aikana. Oli muuten suolaisen hintaista, mutta ei voi mitään, pakko oli ostaa! Kampin alakerrassa oli hieno Angry Birds -liikenneturvatempaus, jossa sai osallistua kilpailuun (osallistuin tietenkin) ja siinä sai myös kivan Angry Birds -lukkarin ja -kortin. Tuon lisäksi pystyi ylittämään "suojatien" joko vihaisen linnun tai sitten possun ohjeistamana. Olihan sitä pakko mennä suojatietä ylittämään, siitä kun sai heijastimen! Viime viikolla mietin, että heijastin olisi melko kätevä ja tuo tuli siis kuin tilauksesta. Lisäksi pidän Angry Birdsistä hurjan paljon ;w;


Siinä niitä vihaisia lintuja on! Ja suojatie.
SO CUTE~! <3
Oli hankala valita minkä heijastimista halusin!
ylikallista väriä jeeee

Kamppi-hengailun jälkeen oli aika mennä YAMA:n kertsille, oli varsin mieluisaa. Kävin kahden ystäväisen kanssa syömässä Forumin alakerrassa (omnomnom halloumi-kanaa) ja itse kertsillä pienen piirtelyn lisäksi tuli katsottua animea aivan vitusti liikaa. Animea. Kolme. Vitun. Tuntia. Putkeen. HUH. Katseltiin seitsemästä eri sarjasta avausjaksot, joiden perusteella sitten päätettiin kolme sarjaa, joita ruvetaan seuraamaan vakituisesti anime-kertseinä. Kivoja sarjoja oli ja mielenkiintoista oli katsella itselleen uusia sarjoja, mutta huh huh kun oli istumalihakset koetuksella. Ai niin, kävin myös MONKI:ssa sovittelemassa läpällä paitoja ja samalla harrastin KAMERAHUORAUSTA mun päivän vaatetuksesta!



paita: VILA
shortsit: Liz Lisa
sukkikset: Anttila
polvisukat: H&M


more nomnom


Huomenna palailen jälleen normaaliin päivärytmiin eli PERUS KOULUMEININKEJÄ. Ja Sit illalla tulee kaveri syömään tänne. Aww yeah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti