sunnuntai 5. toukokuuta 2013

pinkkiä

Huuuh!

Vapuista on toivuttu, leirillä käyty ja huomenna taas koulua c: Vappu meni oikein loistokkaasti, vietin melko paljon aikaa vanhemman pikkuveljeni ja isäni kanssa. Tuli mm. nähtyä wappuriehan julistus pitkästä aikaa, käveltyä Otaniemestä Helsinkiin ja vappupäivänä käytyä vappulounaalla ravintola Lasipalatsissa.

Kuten vapun henkeen kuuluu, olin aattona melko värikkäissä vaatteissa ja meikeissä! Ei valitettavasti löydy kuvaa kokonaisuudesta, mutta meikeistäpä muutama kuva löytyy, hih. Ostin muistaakseni tuossa alkuvuotena Seppälästä alennuksesta ihkut pinkit tekoripset ja päätin, että vappunahan niitä on aivan pakko käyttää! Oli kyllä kivat ripset, yllättävän helppo laittaa. Yleensä tekoripset ovat ainakin minun kohdallani olleet jotenkin todella jäykkiä eli niiden kiinnittäminen luonnollisen näköisesti on hankalaa, mutta nyt onnistui ensi yrittämällä kumpaankin silmään, jihuu~


Keskiviikkona en sitten väsymystäni ja krapulaani jaksanut mitään naamaan laittaa ja muutenkin laitoin suht kasuaalit (minun mittapuullani siis) päälle. Oli kyllä kiva päivä sekin, Lasipalatsin ruoka oli aivan ilmiömäisen mahtavan hyvää, se vain suli suussa, ah!


Torstaina kävin parin kaverin kanssa uimassa ja sitä ennen kiertelin hieman Kampin Suomalaisessa. Oli tarkoituksena katsella millaisia mahdollisia vieraskirjoja siellä on tarjolla, kunnes silmääni osui tämä teos.


Olen jo monta monta vuotta halunnut kyseisen kirjan itselleni, välillä toki sen olemassaolon unohtaen! Olihan se sitten pakko ostaa. Pari sivua olen jo ehtinyt toteuttaa.


Ai niin, tulipa sitä syötyä rameniakin tuossa torstaina uimisen jälkeen! Toinen kerta Suomessa, kun ramenia syön ja ensimmäistä kertaa oli oikeasti hyvää ja autenttisen makuista. Ayassa siis nautiskelimme tätä herkkua, se sijaitsee citycenterissä.

Perjantaina lähdin tosiaan nuorten aikuisten leirille Päiväkumpuun (sijaitsee Orivedellä) ja siellä oli oikein mukavaa. Ennen matkallelähtöä join ylikalliin mokkakahvin Forumin Fazer-kahvilassa. Oli ehkä hieman ällömakea ja harmittavasti juomasta huomasi, että oltiin käytetty Tazzan jotain suklaamömmöä eikä vaikkapa mitään Fazerin omaa suklaata :( Syvä pettymys.

1 kommentti:

  1. Hei, ja ihana kuulla, että Vappupäivänä ruoka meillä Ravintola Lasipalatsissa maistui! Aurinkoista toukokuuta ja tervetuloa herkuttelemaan toistekin! Tiina/Ravintola Lasipalatsi

    VastaaPoista